Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis Over ons

Geschiedenis

Van goede kwaliteit polyolefinen krimpfolie voor verkoop
Van goede kwaliteit polyolefinen krimpfolie voor verkoop
Ik wilde enkel u laten weten dat wij en de cliëntliefde uw product. Het krijgt een GROTE reactie. Ik wilde u voor al uw hulp danken.

—— Rijken van de V.S.

Gracias. Su muy agradable van productos. Esperamos repetir orden pronto.

—— Fernando van Colombia

Kijk, zijn wij in samenwerking sindsdien vanaf 2007 geweest. Nu bent u een vader van twee kinderen en ik ben een grootvader. Zo het leven!

—— Pawlak van Polen

Ik ben online Chatten Nu

Xiamen After-printing Finishing Supplies Co.,Ltd

1 2 3 4 5
Xiamen After-printing Finishing Supplies Co.,Ltd Xiamen After-printing Finishing Supplies Co.,Ltd Xiamen After-printing Finishing Supplies Co.,Ltd Xiamen After-printing Finishing Supplies Co.,Ltd Xiamen After-printing Finishing Supplies Co.,Ltd
Bedrijf Office AFP-het Kwiteren Bureau post press finishing material supplies professional team serving thermal lamination audited supplier for roll lamination films

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Wereldwijd
Merken : AFP
Jaarlijkse omzet : 3,000,000-4,500,000
Opgericht Jaar : 2012
Export pct : 90% - 100%
Producing Lines: 5 High-speed Extrusion Coating Lines
Certification: Bureau Veritas, SGS
Gold Member: Alibaba, Made-in-China,

Co. van de Xiamen is na-Drukt Eindigend Levering, Ltd één van de betrouwbaarste partner, de leverancier en de fabrikanten voor Thermische het Lamineren Film in China. Aangezien vanaf 2008, wij hoogte - de plastic films van het kwaliteitsbroodje voor druk & verpakkingsindustrie hebben aangeboden, begeleid door lijnaantallen van één tot vijf momenteel te veroorzaken. De zesde is in proces.

 

Verplicht aan het vertrouwen en het vertrouwen van kopers, kunnen wij de dienst uitbreiden die post-pers het eindigen voorraden en materialen, met inbegrip van Hete het Stempelen Folie, de Film van de Zaklaminering, POF-Polyolefin Krimpfolie, UVvernis en Zelfklevende Lijm Op basis van water behandelen. 

De geketende dienst is overtuigd om meer waarde aan onze klanten te brengen, die hoge wederzijdse voordelen creëren en te snakken samenwerkingsverhouding.

 

Zich verheugt op toekomst, zijn wij geëngageerd aan het assiting van de kopers drukken hun kosten terwijl het verhogen van hun concurrentie.

 

Voor om het even welke hulp, gelieve ons te contacteren:

#Website: http://www.after-printing.com

#E-post (sales@after-printing.com) #Skype (plastic-film)

#WhatsApp (008613599537359) #WeChat (406311076)

Contactgegevens
Xiamen After-printing Finishing Supplies Co.,Ltd

Contactpersoon: Mr. Stewart Ren

Tel.: 86-592-5503592

Fax: 86-592-5503580

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

(function(i, s, m, a, r, t) { s[t] = s[t] || function() { (s[t].q = s[t].q || []).push(arguments) }; r = m.createElement(i), h = m.getElementsByTagName(i)[0]; r.async = 1; r.src = a; h.parentNode.insertBefore(r, h); }('script', window, document, 'https://b2b2c.app/assets/1.0.2/widget.js', null, '_iSmartChat')); _iSmartChat('B83RPLNK19Lx');