Thuis Nieuws

3D Drukmachine in Robot „wordt veranderd die“

Certificaat
Van goede kwaliteit polyolefinen krimpfolie voor verkoop
Van goede kwaliteit polyolefinen krimpfolie voor verkoop
Klantenoverzichten
Ik wilde enkel u laten weten dat wij en de cliëntliefde uw product. Het krijgt een GROTE reactie. Ik wilde u voor al uw hulp danken.

—— Rijken van de V.S.

Gracias. Su muy agradable van productos. Esperamos repetir orden pronto.

—— Fernando van Colombia

Kijk, zijn wij in samenwerking sindsdien vanaf 2007 geweest. Nu bent u een vader van twee kinderen en ik ben een grootvader. Zo het leven!

—— Pawlak van Polen

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws

3D Drukmachine in Robot „wordt veranderd die“

3D Drukmachine in Robot „wordt veranderd die“

 

3D druk leidt tot een nieuw gebied voor het dienen voor mensenleven. Om het even wat die kan worden gemodelleerd door computer te gebruiken kan in 3D druk worden gerealiseerd. De printer kan drie maaltijd een dag zoals een bediende verstrekken door modelparameters te plaatsen in de maaltijd van mensen, en drukmaterialen te vervangen met voedsel; de aanpassing van privé kleding kan worden gerealiseerd door modelparameters te plaatsen in de driedimensionele cijfers van mensen, en drukmaterialen te vervangen met textiel…

Volgens de „Begeleiding voor Globale Uitgaven bij de Halfjaarlijkse 3D ten laatste bijgewerkte Druk“ van International Data Corporation (IDC), zullen de globale uitgaven bij 3D druk US$ 23 Miljard tegen 2022 bereiken. Gebaseerd die op de gegevens in het document worden gepubliceerd, zich snel ontwikkelt 3D druk nu, en een verhoging wordt altijd gehandhaafd. Ik geloof dat, met het stijgende gebruik van 3D druk, de drukindustrie een kwalitatieve sprong zal bereiken.

 

(Bron van Druk China 2019)

Bartijd : 2019-05-21 21:55:57 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Xiamen After-printing Finishing Supplies Co.,Ltd

Contactpersoon: Ms. Iris

Tel.: 86-13599537359

Fax: 86-592-5503580

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)