Thuis Nieuws

Het Beleid van de reclameprivacy

Certificaat
Van goede kwaliteit polyolefinen krimpfolie voor verkoop
Van goede kwaliteit polyolefinen krimpfolie voor verkoop
Klantenoverzichten
Ik wilde enkel u laten weten dat wij en de cliëntliefde uw product. Het krijgt een GROTE reactie. Ik wilde u voor al uw hulp danken.

—— Rijken van de V.S.

Gracias. Su muy agradable van productos. Esperamos repetir orden pronto.

—— Fernando van Colombia

Kijk, zijn wij in samenwerking sindsdien vanaf 2007 geweest. Nu bent u een vader van twee kinderen en ik ben een grootvader. Zo het leven!

—— Pawlak van Polen

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws

Het Beleid van de reclameprivacy

Het beleid van het gegevensgebruik
Dit beleid beschrijft de informatie die wij hebben moeten om verwerken om reclame te steunen.


Welke soorten informatie verzamelen wij?
Om onze producten te verstrekken, moeten wij informatie over u verwerken. Het type van informatie die wij hangt hebben verzameld af van hoe u onze producten gebruikt. U kunt leren om tot de informatie toegang te hebben en te schrappen die wij door de montages hebben verzameld te bezoeken.


Welk u en anderen en de informatie u doet verstrek.
De informatie en stelt u verstrekt tevreden. Wij verzamelen inhoud, mededelingen, en andere informatie die dat u bepaalt wanneer u onze producten gebruikt, wanneer u voor een rekening registreert, creeert of inhoud, deelt en berichten verzendt of met anderen communiceert omvat. Dit omvat informatie binnen bevat of met betrekking tot de inhoud u, zoals meta-gegevens, zoals de plaats van foto's of de datum verstrekt het dossier werd gecreeerd. Het omvat ook wat u door onze eigenschappen (zoals camera's) ziet zodat wij u op gezichtsgevolgen en filters dievan u kunt houden, of uiteinden kunnen adviseren verstrekken bij het gebruiken van diverse cameraformaten. Voor de hieronder beschreven doeleinden, verwerkt ons systeem inhouds en automatisch communicatie informatie die door u en anderen wordt verstrekt de achtergrond en de informatie te analyseren daarin. Leer meer over het controleren van wie u uw inhoud met deelt.


Speciaal beschermde gegevens:

U kunt verkiezen om informatie over uw bedrijf, e-mail en uw onderzoeksprofiel te verstrekken. Dit en andere informatie kan specifiek door de wetten van uw land worden beschermd.
Interpersoonlijke en verhoudingsnetwerken. Wij verzamelen informatie over mensen verbonden aan u, openbare homepages, rekeningen, hashtags, en groepen, en informatie over hoe u onze producten om met hen, zoals wie u de meesten meedeelt met of welke gebruikt interactie aan te gaan groepen die u bent toegetreden. Wij verzamelen ook contactgegevens (zoals contacten, gesprekkenlogboeken, of sms-bericht) die u verkiest te uploaden, te synchroniseren, of de invoer van uw apparaat, en wij deze informatie zullen gebruiken om u en anderen te helpen andere gebruikers vinden u of voor de volgende doeleinden kunt kennen.
Uw gebruik. Wij verzamelen informatie over hoe u onze producten gebruikt, zoals het type van inhoud u bekijkt of met interactie aangaat; de eigenschappen u gebruikt; de acties u presteert; de mensen of de rekeningen u met interactie aangaat; en de tijd, de frequentie, en de lengte van uw online activiteiten. Bijvoorbeeld, registreren wij toen u ons product gebruikte en wanneer u gebruikt het duurt, evenals de posten, video's, en andere inhoud u in ons product bekeek. Wij verzamelen ook informatie over hoe u onze producteigenschappen, zoals camera's gebruikt.
Informatie over transacties die in onze producten worden geleid. Als u onze producten voor aankopen of andere financiële transacties, zoals het winkelen, het maken van in-spelaankopen, of het maken van schenkingen gebruikt, verzamelen wij informatie over die aankopen of transacties. Deze informatie omvat uw betalingsinformatie, zoals krediet of debetkaartaantallen en andere kaartinformatie, andere rekening en identiteitsinformatie, het factureren, het verschepen en contactgegevens.


De acties die door anderen worden uitgevoerd en de informatie verstrekten over u.

Wij vangen en analyseren ook de inhoud, mededelingen en de informatie die door anderen wordt de verstrekt wanneer het gebruiken van onze producten. Deze informatie kan informatie omvatten over u, zoals wanneer anderen delen of op uw foto's commentaar geven, u berichten, verzenden of, synchronisatie, uploaden of uw contactgegevens invoeren.


Apparateninformatie
Zoals hieronder beschreven, verzamelen wij informatie over, en informatie over, de computers, mobiele telefoons, slimme TVs, en andere genetwerkte apparaten die u gebruikt en met onze producten integreert, en wij combineren deze informatie over de verschillende apparaten u gebruikt. Bijvoorbeeld, gebruiken wij de informatie die wij over uw gebruik van onze producten op uw telefoon hebben verzameld de inhoud (met inbegrip van advertenties) beter aan te passen u kunnen zien of wanneer het gebruiken van onze producten op andere apparaten, zoals laptops of tabletten, of Eigenschap, evalueren of u antwoordt aan en het voeren van actie betreffende advertenties u op uw telefoon op andere apparaten ziet.

 

De informatie die wij van deze apparaten hebben gekregen omvat:

Apparatenattributen: informatie zoals besturingssysteem, hardware en softwareversie, batterijniveau, signaalsterkte, beschikbare bergruimte, browser type, toepassing en dossier - naam en type, en insteekinformatie.
Apparatenverrichtingen: Informatie over de acties en het gedrag door de gebruiker op het apparaat, worden uitgevoerd zoals of het venster aan de voorgrond of de achtergrond wordt geplaatst, of de beweging van een muis (dit helpt tussen handboek en machineverrichtingen onderscheid maken die).
Identificatieinformatie: unieke id, apparatenaantallen, en andere identificerende die informatie (zoals informatie uit de spelen wordt verkregen speelt u, de toepassingen of de rekeningen u gebruik), en aantallen van het huisapparaat (of andere Unieke identificatieinformatie voor het product).
Koekjesgegevens: Gegevens uit opgeslagen koekjes worden verkregen over uw apparaat, met inbegrip van koekje IDs en montages die.

Bartijd : 2020-03-15 01:00:21 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Xiamen After-printing Finishing Supplies Co.,Ltd

Contactpersoon: Mr. Huan

Tel.: 86-13599537359

Fax: 86-592-5503580

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)