Thuis Nieuws

De 7de Internationale Tentoonstelling alle-India werd van China met succes besloten

Certificaat
Van goede kwaliteit polyolefinen krimpfolie voor verkoop
Van goede kwaliteit polyolefinen krimpfolie voor verkoop
Klantenoverzichten
Ik wilde enkel u laten weten dat wij en de cliëntliefde uw product. Het krijgt een GROTE reactie. Ik wilde u voor al uw hulp danken.

—— Rijken van de V.S.

Gracias. Su muy agradable van productos. Esperamos repetir orden pronto.

—— Fernando van Colombia

Kijk, zijn wij in samenwerking sindsdien vanaf 2007 geweest. Nu bent u een vader van twee kinderen en ik ben een grootvader. Zo het leven!

—— Pawlak van Polen

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws

De 7de Internationale Tentoonstelling alle-India werd van China met succes besloten

De 7de Internationale Tentoonstelling alle-India werd van China met succes besloten

Op 28 Oktober, 2018, werd de 7de Internationale Tentoonstelling alle-India van China met succes besloten in Shanghai. Met het thema van „het openen van de era van drukintelligentie“, van dit jaar toont alle-in- tentoonstelling volledig de bevorderingsresultaten en de ontwikkelingstendensen de laatste jaren aan van druktechnologie in de huidige situatie van het versnellen van de intelligente ontwikkeling van de de drukindustrie van China.

 

De schaal van deze tentoonstelling is opnieuw bevorderd, met een tentoonstellingsgebied van 110.000 vierkante die meters, een verhoging van 34% met de vorige tentoonstelling wordt vergeleken. Het heeft nogmaals een verslag voor de schaal van de tentoonstelling van de Al Tentoonstelling van India geplaatst, die de grootste de druk uitvoerige tentoonstelling van de wereld in 2018 worden; een totaal van 1030 Chinese en buitenlandse tentoonstellingen die leveranciersmerken leiden zich hebben bij handen om met elkaar aangesloten te concurreren, en het beste in geschiedenis, geweest en in binnen- en buitenland het venster voor het publiek geworden om de recentste ontwikkelingstendens van de globale drukindustrie te begrijpen. Tijdens de vijfdaagse tentoonstellingsperiode, was het publiek altijd overvol. Het publiek bereikte in binnen- en buitenland 100.933, een verhoging van 31% met de vorige zitting wordt vergeleken die. Het totale aantal bezoekers was 145.811, die een nieuw verslag in de geschiedenis van de tentoonstelling plaatsten. De ontvangst van 112 binnenlandse verenigingen en ondernemingen werd ontvangen. 53 kopersgroepen overzee van 22 landen met inbegrip van Australië, Canada, Frankrijk, Japan, Zuid-Korea, Portugal, Rusland, India, Filippijnen, Maleisië, Thailand, enz.

 

Meer informatie te bezoeken gelieve http://www.allinprint.com/

 

 

De bron van http://www.allinprint.com/

Bartijd : 2018-10-29 16:05:28 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Xiamen After-printing Finishing Supplies Co.,Ltd

Contactpersoon: Mr. Huan

Tel.: 86-13599537359

Fax: 86-592-5503580

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)